OPENINGSUREN

zomer ma - vrij 06:30u tot 18:30u

winter ma - vrij 07:00u tot 18:00u

zaterdag 08:00u - 12:00u

De Roover
Geen inhoud gevonden
DE ROOVER & Zn bvba • Schrieksesteenweg 160 • 2221 Booischot - Pijpelheide • T 015 23 31 10 • F 015 23 61 78 • info@deroover.be
u bent hier: Skip Navigation LinksHistoriek

  Historiek

  Bouwhandel De Roover maakt al meer dan 60 jaar klanten tevreden

  Hoe het allemaal begon
  De geschiedenis van het bedrijf begint direct na de Tweede Wereldoorlog. Jef en Jeanne De Roover - Cortens starten onmiddelijk na hun huwelijk in 1945 met loonwerk. Een vijftal jaren later, in 1950, komt de eerste arbeider in dienst en zo wordt de bouwhandel een feit.

  Doordachte beslissing leidt tot sterke groei
  In 1985 nemen dochter Marie-Josée en Etienne Van Beers de fakkel over. Samen bouwen zij de verkoop van bouwmaterialen succesvol verder uit. De verkoop van brandstoffen en de productie van betonmateriaal wordt stopgezet. Voortaan ligt de focus helemaal op bouwmaterialen, dakbedekking, isolatie, vloer-& muurtegels en klinkers.

  De derde generatie
  In 2004 zet Nico Van Beers, zoon van Marie-Josée en Etienne, ook de stap in het familiebedrijf. Vandaag heeft De Roover zich ontpopt tot een sterke regionale bouwpartner die klanttevredenheid hoog in het vaandel draagt. Voeg daar de ideale mix van een enthousiast team, een vlotte service en een concurrentiële prijs aan toe, en u weet dat u als doe-het-zelver of vakman hier gebeiteld zit.

  Strategisch sterk de toekomst tegemoet
  Ook de uitdagingen van de toekomst worden niet uit de weg gegaan. Nu in de bouwwereld steeds meer de nadruk op ecologie en bezuinigen komt te ligge, onderscheidt De Roover zich door haar adviesverlenende fuctie. Zo kunt u bij bouwhandel De Roover terecht voor gratis en professioneel advies over de verschillende isolatiematerialen. Boverndien helpt men u graag verder met de subsidie-aanvraag.